Bosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel

Bosch 18V 3/4-inch slagmoersleutel brengt een nieuw niveau van spierkracht in de gereedschapskist

Professionele industriële monteurs kennen de frustratie van het tegenkomen van vastgelopen bouten en moeren, vooral wanneer er gewoon geen ruimte is voor een breekijzer. De Bosch ProFactor 3/4-inch accu-slagmoersleutel met hoog koppel is een van de vele zware slagmensen in de verbeterde Bosch ProFactor-reeks die gericht is op het aanpakken van zware klussen wanneer dat het belangrijkst is.


Bosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel Prestaties

De Bosch ProFactor-lijn van accu-slagmoersleutels omvat momenteel 1/2-inch en 3/4-inch modellen. Voor deze review hebben we de sterkere 3/4-inch versie (GDS18V-770N) in handen gekregen.

De twee modellen zijn redelijk dichtbij en beide indrukwekkend dankzij Bosch’ BiTurbo borstelloze motor. Dit model vertoont een lichte verhoging van het koppel. Het biedt tot 770 ft.-lbs. van bevestigingsmoment en 1250 ft.-lbs. van max. losbreekkoppel. Beide modellen hebben drie snelheden die uitkomen op 1750 RPM.

Bosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel

We namen de Bosch GDS18V-770 mee naar onze winkel om erachter te komen hoe deze slagmoersleutel zich verhoudt tot wat we in het verleden hebben getest. Op onze testopstelling hebben we een paar 1-1/2 inch Grade 8 moeren vastgedraaid tot 700 ft-lbs met onze Gearwrench elektronische momentsleutel. De Bosch ProFactor slagmoersleutel met hoog koppel brak ze binnen enkele seconden los. Wat het niet brak, was het zweet.

We weten dat dit model tot meer in staat is en we werken samen met een van onze lokale scheepswerktuigkundigen om te zien of hij wat minder fakkelwerk kan doen op boten en trailers die minder dan ideale zorg hebben gezien na zoutwaterreizen. Kom over een paar weken terug om zijn gedachten te zien.

Bosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel Ontwerp Opmerkingen

Grootte en gewicht

Afhankelijk van waar u een upgrade van uitvoert, lijkt deze 3/4-inch slagmoersleutel misschien wat aan de zware kant. Hij weegt 6,5 pond kaal en 8,6 pond met de 8.0Ah Profactor-batterij. Het gewicht is op geen enkele manier overweldigend, en het is eigenlijk in lijn met andere draadloze 3/4-inch sleutels die zijn ontworpen voor zwaar gebruik.

Het profiel lijkt sterk op andere slagmoersleutels met hoog koppel van 9,5 inch lang en 8,7 inch lang.

Ergonomie

Wat betreft balans en gevoel, is er echt niets om over te klagen. De grip is behoorlijk stevig en de getextureerde rubberen omhulling helpt je een veilige grip te behouden ondanks zweet en vet. Bosch heeft ook een rubberen kopbehuizing toegevoegd om het gereedschap en waar u ook aan werkt te beschermen.

Aambeeld Ontwerp

Omdat de Bosch GDS18V-770 momentsleutel bedoeld is voor veeleisende klussen, is het aambeeld zowel voorzien van een frictiering als een doorgaand gat. Het doorgaande gat, gecombineerd met een borgpen en o-ring, zorgt voor een extra laag sterkte en helpt schade aan de koker te voorkomen.

Bosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel

Besturingsinterface

Bosch wijkt enigszins af van de traditionele normen met hun bedieningspaneel. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de drie snelheidsinstellingen en die bediening is offset. Aan de andere kant heb je een knop om te bepalen of je de LED-lamp wilt gebruiken. Als je de lamp niet nodig hebt, kun je hem eenvoudig uitzetten en blijft er wat meer energie in de batterij.

Bediening

Batterijselectie

De volledige ProFactor-serie van Bosch maakt deel uit van hun 18V-lijn en de gereedschappen werken met alle Bosch 18V-batterijen. U moet echter een van de geavanceerde Core18V-pakketten gebruiken om de beste prestaties te krijgen. Als je wat gewicht wilt besparen, werkt de 4.0Ah Core18V-batterij, maar het echte werkpaard voor deze tool is de 8.0Ah.

Extra functies

Bosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel

De Bosch 18V 3/4-inch slagmoersleutel is verkrijgbaar voor $ 249,00 als kaal gereedschap. Op dit moment is er geen kitoptie beschikbaar. Als de 1/2-inch schijf is wat je nodig hebt, is het dezelfde prijs.

Het komt neer op

De accu-slagmoersleutel met hoog koppel van Bosch was al een tijdje aan een opknapbeurt toe en met de ProFactor GDS18V-770 sloeg de spijker op de kop. Ook al zijn er sterkere modellen verkrijgbaar van een aantal andere merken, deze slagmoersleutel is in staat om uw snoerloze of pneumatische 3/4-inch slagmoersleutel te vervangen zonder achterom te kijken.

Om de complete Bosch Profactor 18V-reeks te verkennen, Klik hier.

Specificaties BBosch ProFactor 3/4-inch draadloze slagmoersleutel met hoog koppel

 • Model: Bosch GDS18V-770
 • Motor: BiTurbo Borstelloos
 • Stroombron: Bosch Profactor 18V-systeem
 • Aambeeld: 3/4 inch.
 • Afmetingen (LxBxH): 8,7 x 3,4 x 9,5 inch.
 • Max bevestigingskoppel: 770 ft.-lbs
 • Max. losbreekkoppel: 1250 ft.-lbs
 • Onbelast toerental: 0-800/1.200/1.750
 • Impactpercentage: 0-1.600 / 2.400 / 2.600 IPM
 • 1 jaar garantie
 • Prijs: $ 249.00 (kaal gereedschap)

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Vakgaragehenh
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart