DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel review

DeWalt Atomic slagmoersleutel knijpt stevige spieren in krappe ruimtes

Het is het altijd aanwezige dilemma voor slagmoersleutels: hoe u meer koppel in krappere ruimtes kunt krijgen. De DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel zet zijn zinnen op het voor eens en altijd oplossen van dat probleem.


DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel: compact vermogen

Op het eerste gezicht is duidelijk dat DeWalt deze slagmoersleutel als compact model heeft ontworpen. Het is minder dan 5 centimeter lang van punt tot staart (4,97 inch). Aan de bovenkant van het handvat buigt de kop iets omhoog waardoor je meer toegang hebt tot de ruimte zonder dat de batterij je in de weg zit.

De tool is ook relatief licht van gewicht. Naakt weegt hij 2,5 pond, een batterij van 2,0 Ah brengt het op 3,3 pond en een pakket van 5,0 Ah brengt het op 3,9 pond.

Hoewel het compact is, komt er wat legitieme kracht uit de borstelloze motor. Het komt uit op 450 ft-lbs aan moerbrekend koppel en 300 ft-lbs aan bevestigingskoppel. Dat gecombineerd met 2500 RPM en 3550 IPM voor uw plezier bij het verwijderen van bouten.

Dat is sterk en we vergeleken het met draadloze en pneumatische opties om te zien waar het echt past. Milwaukee’s M18 Fuel 2855 heeft een indrukwekkende standaard gezet voor compacte 18V slagmoersleutels, maar hij is niet zo sterk met 250 ft-lbs voor zowel het vastmaken als het breken van moeren.

Op zoek naar Ingersoll-Rand voor een pneumatische benchmark, hun ultracompacte 36QMax is in staat tot 640 ft-lbs voor losbreekkoppel en 360 ft-lbs voor bevestiging.

Voorlopig leidt de DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel de draadloze categorie in sterkte, maar er zijn nog sterkere pneumatische opties.

In plaats van het woord van DeWalt te geloven, hebben we besloten om de Atomic slagmoersleutel te testen. We hebben het koppel op onze installatie op verschillende niveaus ingesteld en ontdekten dat dit model in staat was om consequent 450 ft-lbs te verwijderen met een 5,0 Ah-batterij. We hebben zelfs bouten gebroken tot wel 461 ft-lbs.

DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel

DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel Kenmerken:

Geavanceerde bediening

De slagmoersleutel heeft vier standen voor vermogen/snelheid. Twee daarvan zijn standaard laag/hoog standen. De andere twee voorkomen te strak aandraaien en ongecontroleerd weglopen met Precision Wrench-bediening, terwijl een houtschroefmodus de snelheid van het gereedschap optimaliseert wanneer u hout vastmaakt.w

Bediening

Modelopties:

Er zijn drie Atomic-modellen om uit te kiezen op dit prestatieniveau. De DCF921 heeft een 1/2-inch hog-ring (frictiering) en de DCF922 heeft een 1/2-inch pinpal. De DCF923 is kleiner in omvang zonder de specificaties te wijzigen en heeft een 3/8-inch varkensring.

DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel aandrijfopties

LED lichten

We zijn dol op de LED-lampjes op deze sleutels. Drie lampjes omringen de drive en er zijn bedieningselementen om ze uit te schakelen of te kiezen tussen twee intensiteitsmodi. Als je rond een motor neukt, zijn ze geweldig!

LED lichten

Andere mogelijkheden

 • Met glas gevulde nylon behuizing is bestand tegen schade door sommige oliën en oplosmiddelen
 • Riemhaak inbegrepen

DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel prijs

Het maakt niet uit welk model je wilt, de kale tool is $ 199. De twee modellen met frictieringen hebben ook kitopties. Met twee 5.0Ah-batterijen kosten de kits $ 399. Als alternatief kunt u ze krijgen met twee 5,0 Ah oliebestendige batterijen voor $ 499.

Zoals altijd ondersteunt DeWalt deze effecten met een garantie van 3 jaar, een serviceovereenkomst van 1 jaar en een geld-terug-garantie van 90 dagen.

Het komt neer op

De DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel is een ongelooflijk indrukwekkend stuk gereedschap dat meteen naar voren springt voor kracht. Door het compacte formaat en het lichte gewicht is het zeker een favoriet onder monteurs, aannemers en andere professionals die hoge prestaties nodig hebben in krappe ruimtes.


Specificaties DeWalt Atomic 20V Max slagmoersleutel

 • Model: DeWalt DCF921 (1/2″ Hog Ring), DCF922 (1/2″ Detent Pin), DCF923 (3/8″ Hog Ring)
 • Motor: borstelloos
 • Effecten per minuut: 3550 IPM
 • Max aanhaalmoment: 300 ft-lbs
 • Max. losbreekkoppel: 450 ft-lbs
 • Onbelaste snelheid: 2500 RPM
 • Hoogte: 8,2 inch.
 • Lengte: 4,97 inch.
 • Gewicht: 2,4 pond
 • Garantie: 3 jaar
 • Prijs:
  • DCF921B kaal gereedschap – $ 199
  • DCF921P2-set met (2) 5.0Ah XR-batterijen – $ 399
  • DCF921GP2-set met (2) 5.0Ah XR-oliebestendige batterijen – $ 499
  • DCF922B Kaal gereedschap – $ 199
  • DCF923B Kaal gereedschap – $ 199
  • DCF923P2-set met (2) 5.0Ah XR-batterijen – $ 399
  • DCF923GP2-set met (2) 5.0Ah XR-oliebestendige batterijen – $ 499

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Vakgaragehenh
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart