Flex Accu-cirkelzaag – Gereedschap in actie

Flex heeft de markt hard geraakt en heeft de boel opgeschud. Als u niet bekend bent met Flex Power Tools, bekijk dan ons artikel over het Flex-verhaal en Wie is Flex Power Tools. Vandaag bekijken we de Flex draadloze cirkelzaag en waarom andere bedrijven dit opmerken. Buigen verandert het spel en deze zaag is slechts een van de redenen waarom ze de markt voor elektrisch gereedschap verstoren.

Overzicht Flex draadloze cirkelzaag

Als het gaat om een ​​draadloze cirkelzaag, heb je twee opties, een 6-1 / 2″ en 7-1 / 4″. Ja, ik weet dat er een aantal kleinere en grotere zagen zijn, maar ik heb het over je belangrijkste alledaagse zaag; de zaag die u gebruikt om multiplex, 2×4’s en andere veelvoorkomende bouwmaterialen te zagen.

De 6-1 / 2″ (die mijn favoriet is) is geweldig omdat hij licht en gemakkelijk te gebruiken is, maar het nadeel is dat het kleinere mes minder snijcapaciteit betekent. Hoewel de 7-1/4″ u de extra snijcapaciteit geeft, komt hij ook met meer gewicht.

Functies

Flex draadloze cirkelzaag

De Flex cirkelzaag is opgebouwd rond een borstelloze motor en dat betekent meer looptijd en een langlopende motor. De zaag heeft een zaagdiepte van 2-9/16″, wat betekent dat deze zaag in één keer door serieus materiaal kan snijden. De borstelloze motor heeft een onbelast toerental van 5.500 tpm en een afschuincapaciteit van 0-47°.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze zaag is dat de zaag wordt aangedreven door een 24V-batterij in plaats van een 18V-batterij. Dus meer looptijd en meer vermogen.

Flex heeft ook een functie die de meeste andere fabrikanten van elektrisch gereedschap niet hebben: bescherming voor de batterij. Flex biedt een Therma-Tech warmtebeheersysteem dat helpt de batterijen koeler te houden en de cellen beschermt tegen oververhitting en beschadiging.

U kunt verwachten dat u ongeveer 430 sneden in een 2 × 4 maakt met een 5 Ah-batterij.

Flex draadloze cirkelzaag

De zaag maakt gebruik van een 6-1 / 2 “blad. Flex biedt een 24 tands houtframe blad.

Flex draadloze cirkelzaag

Dus hier is de magie van de zaag. De zaag is een in-line cirkelzaag. Dus betere balans en betere zichtlijn. Dit alles betekent een betere controle en nauwkeurigere sneden.

Flex draadloze cirkelzaag

Het handvat heeft een rubberen over-molded grip die comfortabel is.

Een leuk kenmerk van de Flex-accucirkelzaag is de intrekbare haak. Je kunt hem dus aan het paard of 2×4 haken in plaats van aan de grond. Gemakkelijker toegang tot de volgende snede.

Als je stofbeheersing wilt met deze zaag, kun je hem eenvoudig aansluiten op een stofopvangsysteem om je omgeving schoon te houden.

uitvoerenmance

De Flex accu cirkelzaag zaagt gemakkelijk door multiplex, 2×4’s en andere veel voorkomende bouwmaterialen. De zichtlijn is geweldig en het is gemakkelijk om de zaag te bedienen.

Zelfs wanneer we meerdere platen multiplex doorzagen, vertraagde of liep de zaag nooit vast.

Zoals u kunt zien, kunt u drie vellen 3/4 “multiplex doorsnijden. Hoewel het nog steeds in het vierde vel zal snijden, zal het niet volledig doorsnijden. Maar door 3 vellen te kunnen snijden, kan de productie omhoog gaan.

Waarde

U kunt deze zaag ophalen bij uw lokale Lowes of online voor $ 249. De zaag wordt geleverd inclusief accu, oplader en draagtas. Voor mij is $ 250 een goede deal om de maatzaag te krijgen die ik wil, samen met een grote capaciteit. Aangezien de batterij een 24V is, krijg ik meer looptijd, meer capaciteit en betere controle over het snijden, het is de investering van $ 250 en een goede deal waard.

Laatste gedachten

Het komt erop neer dat de Flex-accucirkelzaag een geweldige zaag is om te bezitten. Ik hou van de balans en de zichtlijn. Het bedrijf erachter staat bekend om kwaliteit, dus ik vertrouw erop dat deze zaag lang meegaat. Zo niet, geen zorgen, ik heb 5 jaar garantie. Voor mij is het een geweldige investering en voor de prijs is het moeilijk om niet je interesse te wekken en deze zaag een kans te geven.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Vakgaragehenh
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart