Metabo HPT accu-bradspijkermachine – Gereedschap in actie

Als het op spijkermachines aankomt, heeft een consument zoveel opties om uit te kiezen. U kunt kiezen voor pneumatisch of draadloos, afhankelijk van uw behoeften. Hoewel draadloos geweldig is omdat je niet met een compressor en snoer te maken hebt, is het moeilijk om te weten welk merk betrouwbaar is. Want met een draadloze tacker hoeft u zich geen zorgen te maken over kracht, betrouwbaarheid, consistentie en hoe lang het gereedschap en de batterij meegaan. Vandaag kijken we naar een van de opties op de markt, de Metabo HPT Cordless Brad Nailer.

Overzicht Metabo HPT draadloze bradspijkermachine

Als het op spijkermachines aankomt, staat Metabo HPT bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie. Een van mijn favoriete spijkermachines is de Metabo HPT spijkermachine (voorheen bekend als Hitachi). De spijkermaker is sterk, consistent en snel. Dus mijn vraag was wanneer we deze brad-spijkermaker kregen, is dit wat ik verwachtte en leuk vond aan de spijkerspijkermachine?

Kenmerken van Metabo HPT draadloze Brad-spijkermachine

De Metabo HPT Brad Nailer (NT1850DF) is 30% kleiner en 31% lichter dan de vorige generatie. Dit betekent dat u zonder vermoeidheid in krappere ruimtes kunt komen.

Op zoek naar snelheid? Deze spijkermachine vuurt tot drie spijkers per seconde af.

Metabo HPT draadloze Brad-tacker

Deze kit wordt geleverd met de brad-tacker, een 3Ah-batterij, oplader en een gereedschapstas.

Dit gereedschap wordt gevoed door de Metabo HTP 18V accu’s. Met een 3Ah-accu schiet je per lading zo’n 1.650 spijkers.

Metabo HPT draadloze Brad-tacker

Deze tool maakt gebruik van een trigger met één vinger. Zoals je kunt zien, heeft het handvat een mooie rubberen mal voor grip en comfort. Er is ook een vergrendelingsschuif, zodat als u uw batterijen op het gereedschap laat zitten of een ladder beklimt en u niet per ongeluk brand wilt veroorzaken, u het gereedschap kunt vergrendelen.

Metabo HPT draadloze Brad-tacker

Op de basis van het gereedschap kunt u het gereedschap aan- en uitzetten, het batterijniveau controleren en schakelen tussen stoten en sequentiële schietstanden.

De spijkermaker accepteert 5/8 “tot 2” 18 gauge rechte nagels.

Metabo HPT draadloze Brad-tacker

Er is geen gereedschap nodig voor het geval u vastloopt.

Metabo HPT draadloze Brad-tacker

Aan de zijkant zit een draaiknop om de diepte in te stellen.

Metabo HPT draadloze Brad-tacker

Zoals we al zeiden, is dit model lichter en kleiner dan eerdere generaties. Zoals je kunt zien wanneer het naast een waterfles zit, hoe klein de kop is en hoe klein het gereedschap is in vergelijking met de waterfles.

De tool is voorzien van opbergruimte voor een extra no-mar tip.

Metabo HPT draadloze Brad Tacker Performance

Zoals ik al eerder opmerkte, is de Metabo HPT een van mijn favoriete spijkermachines. Ik hou van de constantheid, betrouwbaarheid en snelheid. Voor mij is de Metabo HPT Brad Nailer precies hetzelfde als de frametacker, behalve de maat.

Een van mijn favoriete functies is geen aanlooptijd. Als ik de trekker overhaal, gaat de spijkermachine af.

Deze brad-tacker is snel, heeft een goede zichtlijn en is zeer consistent. We reden met spijkermachines naar Pine, Popular en Oak, allemaal met gemak. Elke keer zonk de spijkermaker de spijkers consequent.

Dus als het op prestaties aankomt, heb ik helemaal geen problemen.

Het enige dat ik wou dat het had, was een droge vergrendelingsfunctie. Dus als je geen nagels meer hebt, stopt hij met schieten. Nu weet ik dat de meeste brad-tackers het niet hebben, dus niet een enorm negatief punt en niet genoeg voor mij om niet in deze tacker te investeren, maar ik wilde dat aspect van het gereedschap wel opmerken.

Metabo HPT draadloze spijkerhamer Waarde

U kunt dit ophalen op Amazon voor ongeveer $ 349. Voor mij is dit elke cent waard. Ik hou ervan hoe betrouwbaar en consistent deze spijkermaker is. Dus gezien het feit dat ik mijn werk niet opvolg met een spijkerpons en ik er zeker van kan zijn dat dit elke keer een spijker zal slaan, is het het geld waard.

Metabo HPT draadloze Brad-spijkermachine Laatste gedachten

Het komt erop neer dat dit een van de beste draadloze spijkermachines is die we hebben getest. De tacker is krachtig, consistent en betrouwbaar. Wat kan ik nog meer vragen in een spijkermaker?

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Vakgaragehenh
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart