Ryobi 18V One+ LED hybride paneelverlichting Review PCL631

Ryobi hybride paneellicht beslaat een groot gebied

De Ryobi PCL631 18V hybride LED-paneelverlichting is gericht op de werkende professional, de buitenliefhebber of gewoon iedereen die wat veelzijdige en draagbare verlichting kan gebruiken. Hiermee kunt u niet alleen het licht in verschillende richtingen afvuren, maar u kunt ook met een aantal verschillende stroombronopties werken.


Uitvoering

De Ryobi Hybrid LED Panel Light biedt 3 verlichtingsinstellingen die kunnen worden doorlopen door op de knop aan de bovenkant van het apparaat te drukken. De eerste druk begint je in hoge, stralen 3.000 lumen van de LED-panelen. De volgende druk zet je terug naar 1.800 lumen, en een andere zet je naar 1.000 lumen aan lichtopbrengst. Door nogmaals op de knop te drukken, gaat het licht uit.

De lichtkwaliteit ziet er solide uit met een mooie gelijkmatige applicatie. In onze ogen heeft de lichtkleur een enigszins blauwachtige temperatuur, waarschijnlijk rond de 5000K. We merkten wel dat er een lichte omtreklijn was aan de buitenrand van het licht, maar die is bijna niet waarneembaar.

Ryobi PCL631 Hybride paneelverlichting Pro Tool Beoordelingen

De Ryobi Hybrid Panel Light heeft 3 panelen die kunnen worden aangepast om u een groot aantal verlichtingsopties te bieden. De twee zijpanelen geven je beide 360º rotatie, terwijl het voorpaneel tot 150º draait. Het resultaat is een breed dekkingsgebied.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Vakgaragehenh
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart