RYOBI 40V Blower – Gereedschap in actie

We gebruiken onze blazers voor zoveel projecten, zoals het opruimen van de oprit, het schoonmaken van de dakgoten, het opruimen van bladeren in de tuin; en geen twee projecten zijn hetzelfde. Hoe meer controle we hebben over onze blowers, hoe beter. Soms heb je meer snelheid nodig, soms minder. Soms moet je een groot gebied vrijmaken en soms moet je de luchtstroom heel strak houden. Hoe meer opties op een blazer, hoe beter we de taak(en) kunnen uitvoeren. Deze Ryobi 40V-blower beweert veel van de functies te hebben die we willen, hier zullen we je vertellen of we “weggeblazen” waren (sorry, ik kon het gewoon niet laten).

Overzicht RYOBI 40V-ventilator

De 40V borstelloze draadloze jetventilatormotor op deze blazer pakt stilletjes uit. Het is ontworpen om tot 730 CFM (kubieke voet per minuut) te leveren, maar werkt op een “fluisterstil” niveau van slechts 57 dB. De blowerkit is verkrijgbaar bij: Doe-het-zelf-zaak voor $ 299. De kit bevat de Ryobi 40V-blazer, twee verwisselbare rubberen mondstukken, twee 40V 4.0 Ah-batterijen en een snellader. Voor deze review heb ik een klein gebied voor mijn kantoor vrijgemaakt. Ik liet de blazer ongeveer 15 minuten aan en uit, schakelde de snelheid op, gebruikte de turboknop en schakelde over van no-nozzle naar het gebruik van een nozzle. De batterij vertoonde aan het einde half vermogen. Dus met twee batterijen en een snellader denk ik dat er genoeg runtime is om de meeste projecten te voltooien.

RYOBI 40V-ventilatorfuncties:

Gemonteerd met een mondstuk en de 3 lb. 40V batterij weegt hij iets minder dan 10 lbs. en is ongeveer 43 inch lang. Ik vond het goed uitgebalanceerd en comfortabel in gebruik.

De kit wordt geleverd met twee 40V 4.0 Ah lithiumbatterijen en een snellader. Het duurde ongeveer 30 minuten om een ​​batterij volledig op te laden, inclusief een paar minuten om de warme batterij te laten afkoelen voordat deze werd opgeladen.

De inlaat bevindt zich aan de achterkant van de blazer. Dit ontwerp zou moeten helpen het verzamelen van rondvliegend afval op de inlaat te minimaliseren terwijl u aan het werk bent. Hierdoor kunt u de blazer ook aan uw linker- of rechterzijde gebruiken. Het heeft echter een paar keer mijn sportbroek tot aan het inlaatpaneel gezogen.

U hebt vier uitvoeropties voor windsnelheid/luchtstroomgrootte. No-nozzle-attached geeft je de breedste luchtstroom en laagste windsnelheid, en ik vond deze opstelling persoonlijk het beste. Of u kunt een van de twee rubberen mondstukken in de set bevestigen. Het is de bedoeling dat u deze rubberen mondstukken snijdt om de windsnelheden te verhogen tot 160 mph of 175 mph. Een ongesneden mondstuk moet een topsnelheid van 190 mph produceren met de smalste luchtstroom. Schakelen tussen de twee sproeiers geeft u de mogelijkheid om de juiste luchtstroomgrootte en -snelheid voor uw taak te krijgen, maar als u deze sproeiers eenmaal hebt doorgesneden, is dit permanent.

Ryobi 40V-ventilator

Je krijgt veel snelheidsopties en controle met deze blazer. Het heeft een standaard vingertrigger met variabele snelheid, maar heeft ook een cruise control-functie waarmee u uw gewenste snelheid kunt behouden. En als je wat meer vermogen nodig hebt, zit er bovenop een goed bereikbare turboknop. De met rubber beklede handgreep is comfortabel en biedt voldoende grip.

RYOBI 40V ventilatorprestaties

Ryobi 40V-ventilator

Ik raakte dit gebied met kleine stukjes mulch op het asfalt en het maakte het zonder probleem schoon.

Toen probeerde ik het op wat fijnere dennennaalden en kon ik ze gemakkelijk verplaatsen met een lagere snelheid, zonder dat de naalden overal vlogen.

Aangezien het eind van de zomer hier in het middenwesten is, had ik geen natte bladeren op het gras om te proberen te bewegen. Ik heb het gevoel dat deze blazer de kracht heeft om die impopulaire taak dit najaar aan te pakken, omdat ik enkele kleverige spinnenwebben van ons bakstenen gebouw kon wegblazen met een ongesneden mondstuk en wat turbokracht.

https://www.youtube.com/watch?v=B81ax277gho

RYOBI 40V ventilatorwaarde

Deze RYOBI 40V-blazer uit de Whisper-serie lijkt misschien wat prijzig voor $ 299, maar wordt aangeprezen als de krachtigste draadloze die momenteel op de markt is. Ik heb een beetje wiskunde gedaan; de aanschaf van twee RYOBI 40V 4 Ah-batterijen plus de snellader zou $ 377 kosten bij Home Depot. Dus je zou deze aankoop kunnen zien als $ 78 korting op twee batterijen en een oplader met een gratis bladblazer. Daardoor lijkt het een koopje.

RYOBI 40V Blower Wrap Up

Een geweldig elektrisch gereedschap voor buiten kan klusjes een stuk eenvoudiger maken. Deze blazer heeft bijna alle bedieningsfuncties en opties die ik nodig zou hebben om de grote verscheidenheid aan taken waarvoor ik een blazer gebruik, gemakkelijk uit te voeren. De cruisecontrol is een extra functie waarvan ik niet wist dat ik die nodig had, maar die ik erg leuk vond. Mijn enige kritiek is dat je deze blazer voor lange tijd zou kunnen gebruiken, misschien op een ladder, en hij is aan de zwaardere kant met 10 lbs., Een schouderriem zou een leuke optionele functie zijn geweest.

RYOBI beweert dat dit de krachtigste draadloze blazer is die momenteel op de markt is, en met tot 730 cfm en 190 mph zou dat zomaar kunnen. De prijs voor alles wat in de kit zit, is een goede waarde. Het is ook de stilste blazer die ik denk dat ik ooit heb gebruikt. Dus als je hebt gewacht op een goede reden om je oude bladblazer te updaten, is dit misschien het moment. Deze nieuwe RYOBI 40V Blower “blies ons echt weg”.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Vakgaragehenh
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart