Importeren zonder zorgen

Herkent u het volgende?
U weet precies welke gebruikte auto u zoekt en in uw dromen rijdt u er al in! Al surfend ziet u na een uurtje klikken uw droomauto wel 10 keer, maar steeds staat hij in Duitsland. En nu… Is het een vertrouwd adres, hoe zit het met de garantie, is de auto wel schadevrij, kan ik inruilen?? Als u daaraan twijfelt kunt u natuurlijk naar uw garage op de hoek gaan en de auto kopen die u niet wilt voor een prijs die u eigenlijk niet past, dus eigenlijk niet de juiste oplossing. Wij hebben de juiste en vertrouwde oplossing wel voor u! Door onze jarenlange ervaring in de autobranche en het importeren kennen wij de kneepjes van het vak. 

Wij beoordelen de auto, zorgen voor transport en invoer en natuurlijk kunt u uw eigen auto inruilen.En dat alles eventueel met de vertrouwde Bovag Garantie van uw Vakgarage. 

ONS “IMPORTEREN ZONDER ZORGEN” SYSTEEM WERKT ALS VOLGT:

 • U zoekt uw auto op internet  en mailt de gegevens aan ons door.
 • Wij nemen contact op met de verkoper en beoordelen de staat van de auto en de minimumprijs.
 • Bij een juiste beoordeling informeren wij u over de eindprijs inclusief NL kenteken transport en onze provisie. Uw prijs dus, rijklaar.
 • Als wij ook maar enige twijfel hebben over de auto bemiddelen wij niet in de aankoop!
 • Als u ons voorstel interessant vindt, verzoeken wij u contact met ons op te nemen , zodat we de gemaakte afspraken kunnen vastleggen. Uiteraard bent u ook altijd welkom om de details nog eens helder en duidelijk door te nemen. We kunnen dan direct uw inruilauto taxeren.
 • Na opmaken van het koopcontract, waarin we de auto duidelijk omschrijven, bent u tot afname verplicht als de auto is zoals omschreven.
 • We zullen de auto voor u gaan beoordelen en, 
  als deze is zoals beschreven, voor u kopen en transporteren naar Leek. Zodra uw auto in Leek is gearriveerd nemen we contact met u op, zodat u de auto alvast kunt bekijken. Ook maken we dan een afspraak over de aflevering.
 • Wij zorgen voor keuring van de auto bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer en maken de auto afleveringsklaar. De auto wordt door ons voorzien van het nieuwste Nederlandse 
  kentekennummer en netjes aan u afgeleverd.
 • We houden, net als u, niet van verrassingen. Daarom voor alle duidelijkheid: als de auto is zoals omschreven maar u wilt de koop toch annuleren,dan zullen wij, conform de Bovag voorwaarden, minimaal  15%, afhankelijk van de courantheid van  de auto,  van de aanschafprijs bij u in rekening brengen.

GEEN TIJD OM ZELF TE ZOEKEN?
U kunt het zoeken van uw auto natuurlijk ook aan ons overlaten. Als u ons uw wensen doorgeeft mailen wij u de advertenties van de auto’s die het beste aan uw wensen voldoen. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!